Fotograaf Limburg: fotografie Kvinner bijeenkomst bij Villa Proosdij Klimmen

19.09.18

Fotograaf Limburg: bedrijfsfotograaf van netwerkgroep Kvinner bij Villa Proosdij in Klimmen

Gisterenavond mocht ik de zakelijke netwerkbijeenkomst fotograferen van damesnetwerk Kvinner bij Villa Proosdij te Klimmen. Sinds ongeveer een jaar ben ik lid van dit netwerk. Onlangs werden de groepen van de verschillende regio's in Limburg samengevoegd en daarom waren er gisteren veel nieuwe gezichten.

De netwerkbijeenkomst startte met een kleine borrel in de mooie tuin van Villa Proosdij. Aansluitend gingen alle dames per groep aan een lange tafel en werd het voorgerecht geserveerd. Zelf nam ik ook deel aan het netwerken, terwijl ik tussendoor een sfeerimpressie maakte van de pratende dames.

Na het voorgerecht en wat sparren met elkaar was het tijd om binnen tijdens het hoofdgerecht elkaar als groep te presenteren. Als afsluiting was er een presentatie van Janneke van Heugten van VIDM (vaker in de media), een platform dat het laagdrempelig maakt voor journalisten om in contact te treden met interviewkandidaten (waaronder ondernemers, die zich op deze wijze als expert kunnen presenteren in de media). 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Limburg: fotografie Kvinner bijeenkomst bij Villa Proosdij Klimmen
Logo Sjurlie.nl