Fotograaf Sittard: fotoreportage netwerkbijeenkomst Kvinner bij Foroxity

05.02.19

Fotograaf Limburg: sfeerimpressie van de netwerkbijeenkomst van Kvinner Limburg bij Foroxity in Sittard

Afgelopen dinsdag was ik als fotograaf en medelid aanwezig bij de netwerkbijeenkomst van damesnetwerk Kvinner. Dit keer waren we te gast in het nieuwe café van bioscoop Foroxcity in Sittard.

Als gastspreker was er Miloe van Beek, journaliste (voor onder andere het Financiele Dagblad) en schrijfster. Zij kwam vertellen over haar nieuwste boek: "13 fouten die je bedrijf beter maken". Na haar presentatie over het boek en een aantal van haar eigen ervaringen, was er een interessante discussie met alle leden, over het maken van fouten en hoe je daar binnen je bedrijf als ondernemer mee omgaat.

Tijdens de netwerkborrel en de presentatie was er zoals altijd heerlijke catering in de vorm van diverse kleine gerechten, een hoofdgerecht en een dessert. Als bedrijfsfotografe maak ik van iedere netwerkbijeenkomst foto's die worden gebruikt ter promotie van het netwerk op social media.

Tijdens de bijeenkomst is het mogelijk een introducee mee te nemen. Het netwerk is bestemd voor vrouwelijke ondernemers uit Limburg. Ik ben lid van Kvinner Parkstad. Deze bijeenkomst was er een voor alle Kvinner leden uit Limburg.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Sittard: fotoreportage netwerkbijeenkomst Kvinner bij Foroxity
Logo Sjurlie.nl