Bedrijfsfotografie Limburg: fotoshoot voor Kapsalon Marjo in Simpelveld

29.10.19

Fotograaf Limburg: zakelijke portretten in opdracht van kapsalon Marjo in Simpelveld

Een paar jaar geleden mocht ik al foto's maken van de schoonheidssalon van Joyce, die destijds in Eygelshoven gevestigd was. Nu belde zij me om zakelijke portretten te maken voor de kapsalon van haar moeder.

Deze mooie ruime kapsalon ligt in Simpelveld, vlakbij het park. Het idee was om de kapsters als groep maar ook apart op de foto te zetten. Als achtergrond hiervoor koos ik een mooie met wingerd begroeide muur in de schaduw, tegenover de kapsalon. Het idee was om spontane foto's te maken van de groep en ook van iedereen apart.

Na het maken van de portretfoto's maakte ik nog een aantal sfeerbeelden in de salon, voor de spiegels in de kappersstoelen, waarbij ik alle medewerkers nogmaals als model voor de fotoshoot gebruikte. De portretfoto's zullen worden gebruikt voor publicatie in een magazine in de omgeving van Simpelveld.

Vanaf januari zal de schoonheidssalon van Joyce verhuizen naar de kapsalon van haar moeder en zullen beiden samenwerken op dit adres. Ik januari dat ik dan ook een tweede reportage maken van de schoonheidssalon in de kapperszaak van haar moeder.

De foto's worden tevens gebruikt voor de nieuwe website van kapsalon Marjo, die nu in de maak is. Marjo en haar medewerksters kozen ervoor om in het zwart gekleed op de foto te gaan, zo staan zij namelijk ook in de salon te knippen en verven.

Van Joyce maakte ik ook nog een aantal portretten in het groen van het park.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bedrijfsfotografie Limburg: fotoshoot voor Kapsalon Marjo in Simpelveld
Logo Sjurlie.nl