Zakelijke fotografie Limburg: sfeerimpressie bij Van Melik Food Group

05.04.19

Bedrijfsfotograaf Hoensbroek: sfeerimpressie van de nieuwe productiehal bij Van Melik Food Group

Soms krijg ik leuke opdracht voor zakelijke fotografie. Zoals deze fotoshoot bij Van Melik in Hoensbroek (ook wel bekend van Bufkes). Deze zakelijke fotografie is bedoeld ter illustratie van een artikel in dat vrijdag in het magazine Doing Business van Good Media verschijnt. Het artikel gaat over de nieuwe productiefaciliteit van Van Melik.

De opdracht bestond uit het maken van een aantal portretten van de directieleden en daarnaast uit het vastleggen van een aantal onderdelen van het productieproces.


Het is interessant dat je als fotograaf op zoveel plekken komt. Ik was nog niet eerder bij Van Melik geweest en ik vond het mooi om te zien hoe er gewerkt gewerkt. Ook hoe gedreven alle personeel was en hoe leuk de sfeer onderling. Veel medewerkers werken echt al jaren bij Van Melik.

De nieuwe hal was niet niet helemaal klaar aan de buitenzijde, vandaar dat ik mij qua fotografie beperkt heb tot het vastleggen van de verschillende onderdelen aan de binnenkant van de hal. Van het afvullen van bakjes ragout en koude schotel, tot het maken van worsten en het bakken van bijvoorbeeld gehaktbroden. Wat ik niet wist, is dat ook veel vleeswaren in de supermarkt van Van Melik zijn. Deze worden in de winkel dan verkocht onder een eigen merknaam.

Daarna ging ik aan de slag met het fotograferen van de directieleden. Ik maakte daarbij zowel individuele portretten als groepsportretten. Ik fotografeerde zoals buiten in het groep als op kantoor.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Zakelijke fotografie Limburg: sfeerimpressie bij Van Melik Food Group
Logo Sjurlie.nl