Fotograaf Chateau Sint Gerlach: fotoshoot van een huwelijksaanzoek

19.12.18

bruidsfotograaf Chateau Sint Gerlach: romantische fotoshoot van een huwelijksaanzoek

Onlangs werd ik gebeld door een jonge man uit Brabant of ik een huwelijksaanzoek zou willen fotograferen. Hij wilde zijn vriendin hiermee verrassen.

Hiervoor had hij een overnachting geboekt bij Chateau Sint Gerlach. Telefonisch bespraken we zijn idee hoe het aanzoek te fotograferen en hoe we dit als verrassing voor haar zouden kunnen uitvoeren.

We spraken af bij de receptie van het hotel, waar hij me de verlovingsring overhandigde. Daarna kwam hij samen met zijn vriendin terug en stelde haar aan me voor. Samen wandelden we door het park en zijn vriendin dacht dat we een loveshoot gingen maken. Ik had hem verteld dat de rozentuin een mooie plek zou zijn voor de fotografie van het aanzoek. Terwijl ik haar apart fotografeerde, haalde hij voorzichtig de ring uit mijn tas. We liepen richting het prieeltje en toen ze daar samen stonden in het prachtige tegenlicht van de zon, ging hij door zijn knieën en vroeg haar ten huwelijk. Omdat dit allemaal zo perfect georganiseerd was kon ik dit prachtig vastleggen.

Natuurlijk zei ze ja, waarna hij haar de verlovingsring om haar vinger schoof, intussen was ik dichterbij gegaan om dit allemaal vast te kunnen leggen als fotograaf. Na veel enthousiasme en een traan liepen we verder en maakten we onder andere nog een mooie close up van de verlovingsring. Daarna wandelen we over een bruggetje en langzaam door naar Burgemeester Quicx, een gezellig zaakje op het terrein waar hij een fles champagne geregeld had. Hier werd samen getoost en toen was het langzaam tijd om afscheid te nemen van dit leuke stel.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Chateau Sint Gerlach: fotoshoot van een huwelijksaanzoek
Logo Sjurlie.nl