huwelijksfotograaf Limburg: trouwen in je achtertuin in Voerendaal

28.06.19

Huwelijksfotograaf Limburg: spontane trouwfoto's in de achtertuin in Voerendaal

Wat een geluk als je zo'n mooie bruiloft mag fotograferen op je verjaardag. Ik kwam de barbershop binnen en terwijl ik de trap op liep werd er al voor mij gezongen. Ik begon direct met het vastleggen van het scheren van de bruidegom die samen met zijn nicht gezellig bij de barbier zat.

De bruid kleedde zich aan met hulp van haar moeder en vriendinnen

Aansluitend vertrok ik naar het woonhuis van het bruidspaar, waar de visagiste bezig was met de bruidsvisagie en het trouwkapsel. Daarna ging traditiegetrouw de trouwjurk aan met hulp van moeder en vriendinnen. Nadat de bruidssluier in het haar zat, was het tijd voor een champagnetoost. Dit zijn altijd prachtige spontane momenten om vast te leggen als huwelijksfotograaf.

Een first look aan de voordeur

Al gauw stond de bruidegom aan de deur, voor het aanbel moment en toen alle gasten binnen waren was er een broodjeslunch in de tuin. Na de lunch begonnen we met de trouwfotoshoot in het weiland. Eerst samen met de kindjes, in de grappige eend van de muzikanten en daar maakte ik nog wat foto's van aanstaande bruidspaar samen.

Buiten trouwen Limburg: een emotionele trouwceremonie in de grote tuin

Langzaam werd het tijd voor een mooie en emotionele trouwceremonie in het weiland op de berg achter het huis. Na de het ja woord werd een heerlijke bruidstaart aangesneden onder de treurwilg.

Tijd voor trouwfoto's van het huwelijksdiner en de feestavond

Tijdens het diner bewerkte ik een serie trouwfoto's om deze te presenteren tijdens de feestavond. Na heerlijk borrelen in de avondzon, was het langzaam tijd voor een spetterende openingsdans in de tent.

Daarna zat mijn taak als bruidsfotograaf er op voor deze trouwdag.

"Sjurlie heeft foto's van ons gezin gemaakt toen ik zwanger was van ons tweede kindje. Later ook na de geboorte een prachtige reportage gemaakt. Onze bruiloft in juni jongstleden heeft zij fantastisch mooi vastgelegd! Niet teveel geposeerde foto's, lekker spontaan, just the way we like it! Ze loopt tussen de gasten door en is niet heel opvallend aanwezig, wat ook zorgt voor veel spontane plaatjes. In de toekomst zullen we haar zeker nog eens vragen voor een reportage!"

 

Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding

Reactie plaatsen

Geen reacties
huwelijksfotograaf Limburg: trouwen in je achtertuin in Voerendaal
Logo Sjurlie.nl