Zakelijke fotografie Limburg: personeelsuitje bij Paradijsvogels Vijlen en Kasteel Erenstein

08.11.19

Fotograaf Limburg: evenementenfotograaf in het kader van het 75 jarig bestaan van Westenburg bij Paradijsvogels en kasteel Erenstein

Onlangs mocht ik als bedrijfsfotograaf een sfeerimpressie vastleggen van een bedrijfuitje van het familiebedrijf Westenburg in het kader van hun 75 jarig bestaan.

De zonnige vrijdag begon bij Paradijsvogels in Vijlen, waar de groep werd opgedeeld en een deel van de medewerkers en eigenaren gezellig Limburgse vlaaien ging bakken en de andere helft leerde schapendrijven. Het schapendrijven vond ik het meest bijzondere om te fotograferen. Ik had nog niet eerder gezien hoe zo'n hond in zijn eentje een hele kudde schapen bij elkaar drijf tot zijn voor de groep mensen staan. Daarna was het de beurt aan de medewerkers. In groepjes van circa 10 personen moesten zij de schapen door hekjes drijven, iets was de hond alleen lukt en de groep ook aardig voor elkaar kreeg, al werd er wel veel bij gelachen.

Daarna ging ik even naar de zolder om het vlaaien bakken vast te leggen. Er werd veel gelachen terwijl er kleine fruitvlaaitjes belegd werden met abrikozen, kersen en kruimels. Het rook inmiddels al heerlijk op zolder, want er stond al een lading vlaaitjes in de oven.

Als afsluiting was er een lunch voor iedereen en maakte ik nog een groepsfoto met alle personeel, met de schapen erbij. Daarna nam ik afscheid om tegen de avond terug te keren om bij kasteel Erenstein in Kerkrade de borrel en het aansluitende diner vast te leggen. Tijdens diner was er een DJ en werd er gespeecht, waarbij de directie en cadeau werd overhandigd.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Zakelijke fotografie Limburg: personeelsuitje bij Paradijsvogels Vijlen en Kasteel Erenstein
Logo Sjurlie.nl