Fotograaf familie shoot Limburg: spontaan in de sneeuw

30.01.19

Familiefotograaf Limburg: spontane fotoshoot van een gezin spelend in de sneeuw op de Brunssummerheide

Dit is mijn eerste fotoshoot in de sneeuw in bijna 10 jaar! Ik reed een beetje met gemengd gevoelens naar het bos, omdat ik dacht dat het waarschijnlijk niet mooi zou zijn. Op de weg en in de wijk lag immers nauwelijks sneeuw.

Op de Brunssummerheide aangekomen, was het daar een prachtig winterwonderland. De sneeuw bleef liggen, de kinderen konden op de slee en maakten zelfs een sneeuwpop. Superleuk was dat hun moeder een tas vol met kleurrijke mutsen en sjaals bij zich had, die zorgden voor een prachtig contrast met de sneeuw en waarmee zelfs de sneeuwman konden aankleden. Zijn neus werd een pen en zo gingen de kinderen samen op de foto met hun sneeuwpop.

Mijn persoonlijke favoriet is de foto van de twee kinderen op de slee in de besneeuwde heide, met een prachtig uitzicht op het glooiende besneeuwde landschap.

Wil je ook zo'n mooi familieportret in de sneeuw ? Boek het dan vandaag nog. Ik heb morgen nog ruimte in mijn agenda om jullie te fotograferen.

Van deze familiereportage wordt weer een mooi mini fotoalbum gemaakt als aandenken. Deze foto's kun zowel als afdruk als als digitaal bestand worden besteld via mijn online fotowebshop.

Foto's in de sneeuw worden zoals je kunt zien het mooist wanneer je een kleurrijke outfit draagt. Wit of zwart doet het niet zo goed in een besneeuwd landschap. Maak dus snel een afspraak voor ook zo'n romantische sneeuwreportage.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf familie shoot Limburg: spontaan in de sneeuw
Logo Sjurlie.nl