Familiefotograaf Limburg: spontaan familieportret in Epen

19.05.19

Fotoshoot in de regen laten maken? Zo loste ik dat op met deze familie in Epen

Stel je bent een weekend op vakantie en je boekt mij voor een familiefotoshoot. Het is de hele dag mooi weer, tot het moment dat ik aanbel en mij voorstel. Je hebt geen mogelijkheid meer op de fotoreportage te verzetten, dus dan is er geen andere oplossing dat de regen te trotseren.

De regen kwam met bakken uit de hemel en toch wilden we foto's maken. Dit losten we open onder de prachtige bloeiende boom in de tuin. We maakten hier verschillende groepsportretten in allerlei samenstellingen. Iedereen stond binnen en omstebeurt ging een groep naar buiten onder de boom staan.

Aansluitend, vroeg ik alle familieleden een paraplu mee te nemen. We zetten de familie fotoshoot voort in de omgeving van het vakantiehuis, onder de kleurrijke paraplu's. Dit leidde tot een bijzonder leuk en kleurrijk resultaat. De kinderen liet ik met hun paraplu in de lucht springen.

Uiteindelijk na 3 kwartier werd het toch nog droog gelukkig. We maakten nog wat wandelende foto's in het veld en als afsluiting fotografeerde ik ieder gezin nog even apart.

Het resultaat was een leuke afwisselende en kleurrijke spontane fotoreportage waar de klanten erg tevreden over waren. Een van de groepsfoto's is op een posterformaat onderweg naar de familie.

Wil jij ook een mooi en spontaan groepsportret in Limburg laten maken ? Neem dan contact op, of bel me op. De favoriete dagen in het weekend zijn het snelst vol, dus wacht niet te lang met boeken van je familieportret.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familiefotograaf Limburg: spontaan familieportret in Epen
Logo Sjurlie.nl