Familiefotoshoot spontaan in een herfstbos in Landgraaf

06.10.18

Fotograaf Limburg: spontane familiefotografie van een leuk gezin in een herfstbos in Limburg

Op een zonnige zaterdagmiddag maakte ik deze gezinsfoto's van ouders met hun kinderen en aanhang in het bos in Landgraaf.
Omdat dit gezin aan de rand van het bos woont, konden we te voet vanaf thuis naar de fotolocatie wandelen voor het maken van familieportretten.

Ik startte de fotoshoot zoals altijd met het maken van een groepsportret en fotografeerde daarna de ouders samen, de kinderen samen en de vervolgde de fotoreportage met een portret van moeder en dochter en vader en zoon.

Meer na het einde toe kwam ik in een prachtig stuk bos met hoge naaldbomen met kale stammen, waardoor prachtig het tegenlicht van de laagstaande zon scheen. Hier maakte ik nog een aantal foto's van van het gezin en ik rond de familiereportage af met een een foto op een houten hek op het wandelpad.

Als familiefotograaf fotografeer ik veel gezinnen die in Limburg op vakantie zijn. Een mooie reden van familiefoto's is vaak een familie reunie, of een huwelijksjubileum. Omdat kinderen vaak door het hele land verspreid wonen is de vakantie in Limburg dan vaak een moment dat iedereen samen komt. Een perfect moment om de hem familie samen professioneel te laten fotograferen.

Na de fotoreportage zet ik de foto's online in een beveiligde omgeving, van waaruit de familie een bestelling kan plaatsen voor foto afdrukken of digitale bestanden. Daarnaast maak ik van iedere familiefotoshoot in een mini album dat ik na afloop naar de klanten opstuur.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familiefotoshoot spontaan in een herfstbos in Landgraaf
Logo Sjurlie.nl