Familiefotoshoot bij kasteel Schaloen in Valkenburg aan de Geul

02.11.19

Op zoek naar een mooie fotolocatie in Valkenburg aan de Geul ? Wat dacht je van spontane familiefotografie bij kasteel Schaloen ?

Deze familie van grootouders, kinderen en kleinkinderen boekten onlangs een familie fotoshoot bij mij in Valkenburg. Met de prachtige kleuren van het herfstbos, was dat een super leuke opdracht.
Ook had iedereen zich in de tinten van de herfst gekleed, wat het geheel extra fotogeniek maakte.

Ik startte met een complete groepsfoto's van de hele familie op de mooie bomenlaan, van daaruit gingen we naar een aantal foto's op een bankje en wat beelden met kasteel Schaloen op de achtergrond. Ik zette de fotoshoot voort op een leuk houten hek met als achtergrond een veld en daarna fotografeerde een gezin apart op een betonnen rand met uitzicht op de slotgracht. We eindigen de fotoshoot op verschillende plekken van het binnenplaats van kasteel Schaloen, waar de mooie gekleurde poorten dienst deden als fotoachtergrond en waar tevens allerlei deuren en mossige trapjes het decor vormden voor de fotoshoot.

De familie had speciaal voor de fotolocatie kasteel Schaloen gekozen omdat zij hier jaren geleden ook al foto's hadden laten maken. Wat extra leuk was, was dat een familielid de echte oude foto's had meegenomen om deze aan mij te laten zien. Na de fotoshoot ging de familie samen lunchen in de bistro van het kasteel. Voor mij zaten mijn klussen voor die zaterdag er op. Ik had eerder die dag al een mooie zwangerschapsreportage mogen maken op de Brunssummerheide.

Ik was erg blij dat het die hele dag nagenoeg droog was gebleven en sloot een succesvolle fotografiedag af met een etentje op een terras in Valkenburg.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familiefotoshoot bij kasteel Schaloen in Valkenburg aan de Geul
Logo Sjurlie.nl