Fotograaf Heerlen: fotoshoot CNL omtrent contentmanagement bij APG Heerlen

27.03.19

Fotograaf Maastricht: sfeerimpressie van de bijeenkomst van Communicatienetwerk Limburg bij APG Heerlen met als gastspreker Rocco Mooij over content management

Afgelopen dinsdag was er wederom een netwerkbijeenkomst van Communicatienetwerk Limburg, waar ik als fotograaf een sfeerimpressie van mocht maken. De komst was hoog, de tafels van de mooie bedrijfskantine zaten al behoorlijk vol toen ik om twintig voor zes binnen kwam.

Dit keer was als locatie voor de bijeenkomst en presentatie gekozen voor de personeelskantine van APG in Heerlen. De bijeenkomst startte als altijd gezellig met een maaltijd en even met elkaar bijpraten. Daarna was het tijd om aan te schuiven voor de presentatie van Rocco Mooij omtrent hoe de kwaliteit van je content te verhogen en hoe we werkelijk onze overvoerde ontvanger bereiken. Hebben wij het lef om te vernieuwen? Onze opdrachtgevers/directies kiezen immers vaak graag voor de veiligheid van het oude.

Rocco Mooij stond in het hart van vele stormen rondom vernieuwend content management. Hij deelde de beproefde strategieën van o.a. NS, Coca Cola en APG (en ABP). Met zijn 15 jaar hoofdredacteurschap van het vakblad Communicatie en adviseurschap trotseerde hij menige tegenwind en kreeg hij het content management van de grond.

Na de presentatie van Rocco werd er als altijd geborreld en uitgebreid gesproken over het thema van de bijeenkomst. De gezellige en leerzame bijeenkomst startte als altijd om half zes en ik rondde mijn fotografie rond half negen af. De foto's zullen gebruikt worden voor de nieuwe website van Communicatie Netwerk Limburg en voor weblogs.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Heerlen: fotoshoot CNL omtrent contentmanagement bij APG Heerlen
Logo Sjurlie.nl