Fotograaf Lanaken: spontane familiefotoshoot Oud-Rekem

16.04.19

Fotograaf Lanaken: spontane familiereportage in Oud Rekem

Afgelopen dinsdagmorgen was het schitterend zonnig, toen langs het water naar de dorpskern van het mooie Oud-Rekem reed. Hier had ik afgesproken met een gezin met 3 kinderen, voor het maken van spontane familiefoto's.

De fotoshoot was een kerstcadeau van de vrouw voor haar man en vandaag werd de fotocadeau verzilverd. We wandelden samen door het mooie oude dorp en als snel zag ik ergens een leuke oude auto staan. Hier starten we met een aantal familieportretten van het hele gezin, de kinderen alleen en samen en de kinderen met vader en moeder.

Daarna zetten we onze wandeling weer voort. In de achtertuin van een mooie bed and breakfast, mochten weer een aantal foto's maken, onder de gouden regen, die veel mooie paarse bloemen droeg.

Aansluitend wandelen we langs de kasteelmuren waar ik het gezin als wandelend fotografeerde, daarna langs het water, bij de bomen, waar ik de kinderen samen in de boom liet klimmen om een portret van hun te schieten.

Het eindigen de fotoshoot in een klein bosje, naast en weiland waar ik nog een familieportret maakte op een aantal boomstammen.

Daarna was de fotoreportage ten einde vertrok ik vanuit Oud Rekem weer terug naar Nederland, om aan de slag te gaan het selecteren en nabewerken van deze familiefotoshoot. Ik maakte een serie bestaande uit staande en liggende portretten en zette daarbij een deel van de fotoreportage om naar zwart wit.

Een aantal van de foto's uit de fotoshoot vind je terug in dit blog.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Lanaken: spontane familiefotoshoot Oud-Rekem
Logo Sjurlie.nl