Fotograaf Limburg: familie fotoshoot tijdens weekendje weg

18.05.19

Familiefotograaf Limburg: leuke activiteit voor een weekendje weg met familie: een familie fotoshoot

Stel je gaat een weekend weg naar de Ardennen met de hele familie. Opa, oma, kinderen en kleinkinderen samen in een prachtige villa omringd door een schitterende tuin en bos. Wat is er dan leuker dan van die gelegenheid gebruik te maken en een mooi familieportret te laten maken ?

Opa en oma verrassen met met een fotoshoot van de familie is altijd een leuk cadeau. Voor tijdens een weekendje weg, want dan is iedereen in de juiste stemming.

Afgelopen zaterdag mocht ik als familiefotograaf een familieportret maken in Manhay, in de Belgische Ardennen, waar een Limburgse familie samen vakantie vierde.

De prachtige tuin en het huis vormden een mooie decor voor een spontaan familieportret. We starten met een foto van opa en oma met de kleinkinderen en gingen verder met het maken van portretten van de gezinnen apart en de kleinkinderen apart.

Toen we wat aan elkaar gewend waren geraakt, maakt ik wat wandelende foto's op de oprijlaan naar de villa. Aansluitend liet ik de kleinkinderen springen op het gras, altijd een succes een springfoto van vrolijke kinderen natuurlijk.

Als afsluiting maakten we een liggende foto van de complete familie naast elkaar met uitzicht op het bos. Daarna wilde een gezin nog een "stapelfoto" maken waarvan de "making of" natuurlijk het meest hilarisch was.

Een een reportage van een ruim een uur, was het voor mij tijd geworden om afscheid te nemen ging ik terug op weg naar Nederland.

Reactie plaatsen

Marja Visser
Dag,
Wij zijn op zoek naar een fotograaf die familiefoto's kan maken van onze familie (22 personen) in de Ardennen. Wat zijn de prijzen en zou het kunnen in de week van 18 t/m 22 oktober?

Hartelijke groet,
Marja Visser
Fotograaf Limburg: familie fotoshoot tijdens weekendje weg
Logo Sjurlie.nl