Fotograaf Limburg: fotografie 50 jarig huwelijk in Chateau Sint Gerlach Valkenburg

20.12.19

Fotograaf Chateau Sint Gerlach: een 50 jarig huwelijk in Valkenburg

Nog net voor de kerst werd ik als fotograaf geboekt voor het vastleggen van een 50 jarig huwelijk feest in het mooie Chateau Sint Gerlach in Valkenburg aan de Geul. De familie had mij een aantal werken daarvoor benaderd via mail. Zij komen zelf uit Amsterdam en kwamen hier een weekend samen met hun kinderen, de aanhang en de kleinkinderen een een weekendje naar Zuid Limburg om hun gouden huwelijksfeest te vieren.

Het idee was wat sfeerbeelden te maken van hun gezellige samenzijn in de hotelbar. Er werd geborreld, gepraat, getoost (met champagne) en de met de kleindochter gespeeld. Omdat het buiten al donker was (ik was tegen de avond geboekt als fotograaf) maakten we een aantal familieportretten op de grote bank en bij de kerstboom. Ook maakte ik wat foto's van het gouden paar samen bij de kerstboom, om ze de kerstsfeer te benadrukken.

Deel 2 van de fotoshoot vond plaats in de vorm van groepsfoto's op de mooie houten trap in de gang naar de Bistro. Aansluitend vond in de bistro in een aparte zaal aan mooie grote tafel het familiediner plaats. Aangezien men liever niet wilde dat overige restaurant gasten teveel gestoord zouden worden tijdens hun diner, rondde ik daarna de fotoreportage na 10 minuten af.

Uiteindelijk heeft het stel ervoor gekozen om de foto's te laten verwerken in een mooi handgemaakt 25 x 25 cm album. Dit album van het gouden huwelijk is inmiddels in bestelling. We hebben gekozen voor een donkerrode linnen cover voorzien van een foto van het stel samen bij de kerstboom en de binnenkant bevat een feestimpressie van de borrel, de toost, de familiefoto's op de en op de trap en het foto album eindigt met een aantal foto's aan de dinertafel.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Limburg: fotografie 50 jarig huwelijk in Chateau Sint Gerlach Valkenburg
Logo Sjurlie.nl