Fotoshoot hond Limburg: fotoreportage bij buitenplaats Vaeshartelt

14.05.19

Hondenfotograaf Maastricht: spontane fotoshoot met een poedeltje bij buitenplaats Vaeshartelt

Samen met een aantal ondernemers maak ik het boekje Trouwow. Nu ligt dat boekje bij Orca Cool en daar had een dame dat meegenomen. Zo kwam ze op mijn website uit en ze was erg gecharmeerd van mijn werk. Al lange tijd was het wens om mooie foto's te laten maken van hun zwarte hondje (een poedel) en haar dochter.

Zo belde ze mij voor mijn vakantie op. Het hadden direct een ontzettend leuk gesprek en maakten een afspraak. De fotoshoot vond gisteren op een schitterend zonnige namiddag plaats bij Buitenplaats Vaeshartelt. We begonnen met het fotograferen bij hun mini Cooper, want dat was een andere wens: een aantal leuke foto's van haar dochter met dit schattige autootje. Ze parkeerde het autootje voor me onder de bomen en we gingen van start.

Daarna kleedde dochterlief zich even om (mensen nemen soms meerdere outfits mee naar een fotoshoot en ik adviseer klanten ook wat ze het beste kunnen aantrekken). Het tweede deel van de fotoreportage met de hond maakten we in de parkachtige tuin van Vaeshartelt. Zo werd er gewandeld met de hond, maar zetten ook de hond alleen op een tafel in de schaduw om zo ook een aantal liggende foto's van hem te maken, maar natuurlijk ook een aantal close ups van zijn schattige snuit.

De wens van de klant is straks een aantal mooie uitvergroten voor aan de muur en daarnaast mag ik een mooi professioneel album voor hun ontwerpen, als aandenken aan de fotoshoot.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotoshoot hond Limburg: fotoreportage bij buitenplaats Vaeshartelt
Logo Sjurlie.nl