Babyfotograaf Limburg: schattige babyfotografie aan huis

22.08.18

Fotograaf Limburg: schattige new born fotoshoot aan huis in Schinveld

Als je als fotograaf eerst de zwangerschap, dan de baby, dan de bruiloft en dan weer de zwangerschap en de baby mag fotograferen, dan mag je oprecht blij zijn! Dit leuke gezin mag ik zeker zeker tot mijn vaste klanten rekenen en we hebben een erg leuke klik.

Zo was ik er afgelopen woensdag voor het maken van een babyfotoshoot van hun pasgeboren zoontje. Deze babyfotoshoot maakten we thuis op de babykamer en om het extra leuk te maken startten wede babyreportage met het in het badje doen van de kleine jongen.

Aansluitend werd hij aangekleed en op diverse plekken in de babykamer neergelegd voor het maken van de newbornshoot. Samen met zijn super enthousiaste kleine zusje, maakten we ook nog een aan babyfoto's in het babybedje.

Een babyfotoshoot boek je het beste in de 1e week van de geboorte je baby. In deze reportage is dat niet gelukt, deze baby is hier ongeveer 3 weken oud. Over het algemeen geldt de regel, hoe kleiner hoe beter, dan slapen babies namelijk nog veel en kun je ze makkelijker in houdingen leggen tijdens de fotoshoot.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Babyfotograaf Limburg: schattige babyfotografie aan huis
Logo Sjurlie.nl