Familie fotograaf Valkenburg: familiefotografie bij Chateau Sint Gerlach

27.10.18

Familiefotografie Chateau Sint Gerlach: spontane familie fotoshoot in het park

In oktober mocht ik dit leuke familieportret maken in de omgeving van het mooie Chateau Sint Gerlach. Als fotograaf word ik vaak benaderd voor het maken van een familie fotoshoot in de natuur, wanneer families hier samenkomen in Zuid Limburg. Vaak zijn de kinderen uitgewaaid door het hele land (of ze wonen zelfs in het buitenland) en een keer per jaar komen ze dan bij elkaar. Zo'n situatie is dan ideaal voor het maken van een mooi familieportret ter herinnering.

Samen met ouders, grootouders en de kleinkinderen maken we dan al wandelend door het park en de omgeving spontane foto's.

Andere gelegenheden waarvoor families vaak een familiereportage bij mij boeken in Limburg is voor een 25, 30, 40 of 50 jarig huwelijksjubileum. Dit wordt dan eventueel gecombineerd met foto's van het familiefeest.

Van iedere familiereportage ontvangen klanten achteraf een mini fotoalbum met 26 pagina's per post. Daarnaast is het mogelijk om van je familieportret fotoafdrukken, canvasdoeken en andere afdrukken te bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk digitale bestanden te bestellen. Dit kan door pakket B te boeken, maar ook door achteraf van pakket A naar B te upgraden.

Een familieportret kun je het hele jaar door laten maken, zolang het maar niet regent. Het mooiste resultaat krijg je wanneer je de kleding op elkaar afstemt, bijvoorbeeld tijdens een herfst fotoshoot in mooie herfsttinten zoals olijfgroen, okergeel en donkerrood. Stem het tijdstip van je fotoshoot altijd af op de slaaptijden van eventuele kleine kinderen. 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familie fotograaf Valkenburg: familiefotografie bij Chateau Sint Gerlach
Logo Sjurlie.nl