Fotograaf Limburg: spontane groepsfoto's in de natuur van Brunssum

17.09.18

Fotograaf Limburg: spontaan groepsportret op de heide bij ondergaande zon

Twee bruiloften, drie babyfotoshoots, een zakelijkportret en een familieportret en daar ben ik erg trots op. Voor deze twee gezellige zussen mag ik al sinds de prille start van mijn bedrijf fotoreportages maken.

Deze fotoreportage is bedoeld als verrassing voor hun ouders en ik heb deze week een mailtje gekregen dat deze er super blij mee waren. Om deze reden heb ik ook even gewacht met het publiceren van de foto's, anders zou de verrassing immers weg zijn.

Deze fotoreportage maakten we op een mooie zomeravond op de Brunssummerheide, bij een prachtige ondergaande zon. Ik startte zoals altijd met groepsportretten en ging daarna verder met individuele foto's per gezin en foto's van de kinderen apart.

Mijn favoriete plek voor het maken van foto's is daarbij altijd de grote naaldboom met de afhangende tak. Deze tak fungeert als een soort van schommel en kinderen vinden dit altijd erg leuk.

Ook van dit familieportret heb ik weer een fotoalbum gemaakt, dat ik naar de klanten verzonden heb. Wil jij ook een mooie familiefotoshoot laten maken ? Aarzel niet en boek hem nu. De herfst is een prachtige tijd voor het maken van familiefoto's.

Zelf wanneer de bomen al kaal zijn, kun je prachtige gezinsfoto's buiten maken, het licht is in de winter heel bijzonder door de laagstaande zon.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Limburg: spontane groepsfoto's in de natuur van Brunssum
Logo Sjurlie.nl