Fotograaf Limburg: spontane communiefotografie in het park

09.04.19

Communiefotografie Limburg: spontane fotoshoot van twee Belgische meisjes in het Schutterspark

Ik vind het als fotograaf zo leuk wanneer klanten je trouw zijn. Er zijn natuurlijk ontzettend veel collega fotografen die ook mooie foto's maken en juist daarom is het zo leuk wanneer klanten bewust mijn stijl kiezen. Deze klant heeft vier kinderen! Vorig jaar mocht ook al communiefoto's voor haar maken, we kozen toen als locatie de Japanse tuin in Hasselt. Ze kwamen een behoorlijk stuk rijden (uit Belgie) naar mij toe voor het maken van deze kinderreportage.

Dit jaar deed haar tweeling (twee meisjes) de communie en kwam ze mijn kant uit voor een communiereportage. De meiden zijn heel verschillend qua karakter, maar dat maakte het juist zo leuk. Een is heel rustig en ingetogen, de ander heel speels en avontuurlijk. Samen wandelden we door het park, tot we bij de Vlonderbrug arriveerden. Door de mooie kleuren van de natuur, is dit een van mijn favoriete plekken geworden voor fotoshoots buiten.

We maakten zowel foto's op de Vlonderbrug als ook foto's in het ven. Vanuit de brug wandelden we verder door het park naar het riet, waar ik mijn communiereportage voortzette.

Van deze communiefotoshoot heb ik een communiealbum, een communie uitnodiging en een bedankje gemaakt.

De beste tijd voor communiefoto's is circa 6 weken voor de communie. Op die manier heb je dan op de communiedag je album klaar en ook hebben we dan nog voldoende tijd voor het ontwerpen van een uitnodiging en een bedankje. Wil je een communiereportage boeken ? Boek deze dan op tijd, want mijn agenda loopt in het voorjaar altijd behoorlijk snel vol.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Limburg: spontane communiefotografie in het park
Logo Sjurlie.nl