Bedrijfsfotograaf Maastricht: zakelijke reportage Bracco bij Kasteel de Hoogenweerth

11.01.19

Fotograaf Limburg: fotografie bedrijfsfeest Acist (Bracco) bij kasteel de Hoogenweerth in Maastricht.

Afgelopen vrijdag mocht ik weer een sfeerimpressie maken van het bedrijfsfeest van het bedrijf Acist. Zij gaven een nieuwjaarsfeest bij kasteel de Hoogenweerth langs de Maas in Maastricht.

Bij aankomst was het kasteel uitgelicht in prachtige kleuren en stonden buiten sfeervolle vuurkorven. Binnen werd alle personeel (die met taxi's arriveerden) hartelijk ontvangen met een glas champagne, vervolgens ging iedereen gezellig de zaal in, borrelen met collega's.

Om half 8 was een korte speech, die ik bedrijfsfotograaf natuurlijk diende vast te leggen en daarna werd iedereen uitgenodigd voor een heerlijk buffet. Nadat alle personeel had genoten van het dinerbuffet en de nagerechten, was het tijd voor een spelletje airhockey, poker, roulette of een gezellige Karaoke met collega's. Karaoke fotografeer ik altijd bijzonder graag, omdat het vaak hilarische beelden oplevert. Voor de karaoke was het rode kapelletje gereserveerd, een perfecte plek hiervoor, niet in de laatste plaats het geluiddempende stof aan de wanden natuurlijk :-).

Na een wisseling van dj en nadat de muziek wat luider werd, gingen langzaam de voetjes van de vloer. Tijd voor mij om leuke beelden te schieten van dansende personeelsleden en mensen die een mooie cocktail gingen bestellen aan de gezellige cocktailbar.

Mijn taak als fotograaf zat er om 23.00 uur op. Ter afsluiting genoot ik ook nog en een gin tonic en daarna was het tijd om afscheid te nemen en naar huis te gaan.

Voor het fotograferen van een bedrijfsfeest ben ik op uurbasis te boeken. Na de reportage bewerk ik de foto's en zet deze in een online map. Vanuit deze online fotomap kunnen medewerker zelf hun favoriete foto bekijken en downloaden.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bedrijfsfotograaf Maastricht: zakelijke reportage Bracco bij Kasteel de Hoogenweerth
Logo Sjurlie.nl