fotograaf Limburg: zwangerschapsreportage bij Chateau Sint Gerlach Valkenburg

15.12.19

Fotograaf Limburg: zwangerschapsreportage bij Chateau Sint Gerlach in Valkenburg

Dit koppel kreeg deze zwangerschapsfotoshoot cadeau van hun tante. Zij regelde alles met mij en het chateau, zelfs een binnen fotolocatie bij regen.

Ik was op een zonnige zondagmiddag aanwezig bij de receptie, waar ik dit leuk koppel ontmoette. Samen gingen we aan de wandel en maakten we mooie zwangerschapsfoto's van hun samen maar ook van haar alleen. Hiervoor koos ik mijn favoriete plek in de rozentuin, waar je een prachtige zonsondergang ziet.

Vanuit de rozentuin liepen we richting het bruggetje en de boomgaard, waar ik hun samen al wandelend en knuffelend fotografeerde. We eindigden op het terras van de bistro waar ik wat foto's zittend op het terras maakte en tussen de mooie buxushaag in de tuin.

Na een uurtje reed ik weer naar huis, met een geheugenkaart voor zwangerschapsportretten. Van deze fotoshoot kunnen digitale bestanden, fotoafdrukken, maar ook een album worden besteld. Vaak combineren stellen een zwangerschapsreportage met een babyfotoshoot en verwerk ik alles tot een mooi luxe zwangerschaps- en baby album als aandenken.

Standaard zit in deze reportage een eenvoudig mini album, dat ik zelf samenstel, als aandenken. Dit boekje is superleuk om in je handtas te doen, zodat je iedereen snel even je fotoshoot kunt laten zien.


Chateau St. Gerlach is prachtige locatie voor foto's. Ik kom hier voor vaker en maak hier onder andere veel familieportretten, maar ook fotoshoots van huwelijksaanzoeken, huwelijksjubilea en bruiloften.

Omdat het park altijd groen is, is het in ieder jaargetijde geschikt voor het maken van mooie foto's

Reactie plaatsen

Geen reacties
fotograaf Limburg: zwangerschapsreportage bij Chateau Sint Gerlach Valkenburg
Logo Sjurlie.nl