Fotograaf zwangerschap Limburg: op de Brunssummerheide

08.09.20

Fotoshoot van je zwangerschap laten maken ? De Brunssummerheide is hiervoor ideaal

Vanmorgen mocht ik de zwangerschapsreportage maken van een voormalig bruidspaar (zijn trouwden 14 februari dit jaar, net voor de lockdown). Vandaag was het zover dat ik haar bolle buik mocht vastleggen.

We spraken af op de parkeerplaats bij het bungalowpark Brunssummerheide. Van hieruit liepen we samen het bos in voor het maken van een korte reportage (een half uur). Ze hadden hun outfits mooi op elkaar afgestemd. Beiden in het blauw en zij in een mooie lange jurk. Kleding die mooi met elkaar matcht komt de fotoshoot altijd ten goed.

Ook het meebrengen van mooie accessoires kan een meerwaarde zijn voor een zwangerschapsfotoshoot. Zo kun je bijvoorbeeld schoentjes, slofjes of een knuffelbeestje van je baby meenemen.

Bij een langere zwangerschapsfotoshoot is het ook leuk wanneer je verschillende outfits meeneemt. Je kunt dan tussentijds een keer wisselen van een jurk naar een broek of omgekeerd.

Bij de zwangerschapsreportage krijg je altijd een leuke 10x15 cm mini album, dat ik binnen een paar weken naar jullie opstuur. Verder zijn bij de reportage van een half uur (die in Brunssum plaats vindt) 5 digitale bestanden naar keuze inbegrepen. Uiteraard kun je ook altijd extra files bijbestellen.

Na een fotoshoot ontvang je binnen een week een mailtje met je persoonlijke login, waar je online de foto's die jij het mooiste vindt kunt selecteren.

Het is tijdens elkaar jaargetijde mooi op buiten zwangerschapsfoto's te laten maken, mits het niet regent. Je kledingkleuren kun je mooi aanpassen aan de jaargetijden.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf zwangerschap Limburg: op de Brunssummerheide
Logo Sjurlie.nl