Kattenfotografie Limburg: fotoshoot van 2 katjes in de opvang in opdracht van de Dierenbescherming

13.09.19

Mooie fotoshoot van je kat aan huis laten maken ? Bekijk deze kattenreportage gemaakte in Sittard in opdracht van de Dierenbescherming.

Ik ben gek op dieren en wat is dan leuker wanneer de opdracht krijgt van de Dierenbescherming om 2 katjes in de opvang te fotograferen, die binnenkort geadopteerd zullen worden.

De wereld is vol met leuke mensen die veel voor iedereen over hebben, zo ook deze dame, die katten van de dierenbescherming thuis vangt, voordat deze geadopteerd worden. Ze doet dit al jaren en heeft er een speciale kattenkamer voor ingericht. Deze kamer zag er super leuk uit. Zo was er een grote krabpaal, maar er waren ook mandjes aan de wand gemonteerd, waar de katten overheen konden springen en in konden slapen.

Er stond een leuk stoeltjes met sierkussen met afbeeldingen van katten er op en er hingen allerlei leuke dingen aan de muren. Echt een gezellig kamertje waar de dieren heerlijk konden spelen en slapen samen.

Wij ging samen ruim een uur aan de slag om een mooie fotoshoot van de katten te maken, wat nog niet zo heel eenvoudig was, vooral omdat ze een beetje schuw waren. Met wat snoepjes en een lampje, lukte het ze te lokken en diverse mooie beelden van ze te maken. Er was een pluizig klein rood katje, dat zich bijzonder goed liet fotograferen en zo langzaam, lukte het met de zwart witte kat ook beter.

De foto's worden gebruikt voor een campagne van de dierenbescherming. De katjes zijn inmiddels allebei geadopteerd en zitten nu bij hun nieuwe baasjes.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Kattenfotografie Limburg: fotoshoot van 2 katjes in de opvang in opdracht van de Dierenbescherming
Logo Sjurlie.nl