kinderreportage Zuid Limburg: spontane kinderfoto's op de heide

17.09.19

Kinderfotograaf Limburg: spontane kinderportretten in de natuur van Brunssum

Deze kinder fotoshoot werd heel recent geboekt. De twee van de kinderen kwam uit Noord Limburg en de andere 2 uit Kerkrade. De fotoshoot is een verrassing voor opa en oma, zodat zij een mooie foto van hun kleinkinderen hebben.

Het was zonnig toen ik richting de Brunssummerheide reed en gelukkig bleef het droog. Bij bezoekerscentrum Schrieversheide ontmoetten we elkaar en wandelden we samen richting het spellenbos waar we de fotoshoot startten met een aantal leuke groepsfoto's van de kinderen op een een grote houten tafel.

Na het maken van de groepsportretten fotografeerde ik de kinderen zittend en wandelend, broer en broer en broer en zus samen, maar ook apart en in andere combinaties. Natuurlijk moest de beer ook overal mee op de foto's. Gingen er twee kinderen op de foto dan hielpen anderen mij om hun spontaan aan het lachen te maken, wat de foto's natuurlijk tegen goede kwam.

Daarna wandelden we verder richting de speeltuin voor het maken van wat kinderfoto's en aansluitend nog naar de heide, waar we nog wat foto's maakten zittend tussen de bloeiende roze heide en aansluitend schommelend op een kromme tak in een naaldboom. Inmiddels was er een uur om en had ik vele foto's geschoten. Zowel de kinderen als de moeders hadden toen wel zin in een pannenboek en dus namen we afscheid.

Omdat het bos al een beetje richting herfst gaat heeft het prachtige warme kleuren. Het groen werd afgewisseld met vergeeld gras en roze heide, wat een prachtige achtergrond voor een kinderfotoshoot vormt.

Uiteindelijk ontstond er een gevarieerde series foto's, waarvan ik een deel op mijn blog mocht delen.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
kinderreportage Zuid Limburg: spontane kinderfoto's op de heide
Logo Sjurlie.nl