Familie fotograaf Limburg: bij Par'Course in Valkenburg aan de Geul

15.08.19

Familiefotograaf Limburg: spontane familiefoto's bij Par'Course in Valkenburg aan de geul

Soms ontmoet je jaren eerder mensen spontaan op een netwerk evenement en dan in 2019 mag je een familieportret van ze maken.

De spontane gezellige familie ontmoette ik in Valkenburg bij Par'Course een mooi nieuw gedeelte van de stad, met o.a. een hotel en een vijver. Wat deze plek zo fotogeniek maakte voor mij is de afwisseling tussen enerzijds groen (natuur) en anderzijds hout en steen (architectuur).

Met de twee gezinnen samen ging ik op pad met deze spontane familieportretten als resultaat, waar zowel de klant als ik heel blij mee zijn.

Een familiefotoshoot kun je ieder moment van het jaar laten maken, dit kan zowel door de weeks als in het weekend maar ook zomer en winter, zolang het maar droog is .

Van deze familiereportage wordt tevens een mini foto album door mij gemaakt als aandenken. Daarnaast heeft de klant gekozen voor een fotopakket inclusief digitale bestanden, waardoor zij na de fotoshoot aan de hand van een persoonlijke inlogcode foto's uit hun reportage kunnen kiezen en vervolgens downloaden. In het gekozen pakket zijn familiefoto's inbegrepen.

Aangezien de ene familie in de zuiden woont en de andere in Brabant, is er voor de zondag gekozen als fotoshoot dag, omdat dan immers iedereen meestal vrij heeft.

Ik maakte foto's van de complete groep, maar ook van de gezinnen en de kinderen apart. De samenstellingen van de groepsfoto's laat ik altijd aan de klant over. Het is de bedoeling dat zo'n reportage vooral spontaan wordt en dat het er niet te statisch of geposeerd uitziet.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familie fotograaf Limburg: bij Par'Course in Valkenburg aan de Geul
Logo Sjurlie.nl