Waar mooie communiefoto's laten maken ? Bij kasteel Erenstein in Kerkrade natuurlijk !

23.04.19

Waar mooie communiefoto's laten maken ? Bij kasteel Erenstein in Kerkrade natuurlijk!

Deze communiereportage mocht ik alweer een tijdje geleden fotograferen, rondom het stuwmeer in Kerkrade. Aan dit water ligt ook kasteel Erenstein, een hele mooie trouwlocatie.

De communicant was samen met haar moeder, oma en zusje naar de plek van de fotoshoot toe gekomen. Ze had haar schattige communiejurk aan en ze was speciaal naar de kapper geweest voor de communie fotoshoot, ook had haar moeder een tros ballonnen voor haar meegenomen en een mandje.

Nu de communie voorbij is (deze was met Hemelvaartsdag) mocht ik van mama de foto's online zetten. Daar ben ik als fotograaf natuurlijk altijd super blij mee, want van een klant komt een klant. In verband met de AVG, moet ik nu alle klanten nogmaals persoonlijk om toestemming voor publicatie vragen en veel mensen zeggen dan helaas nee tegen publicatie, vandaar dat ik veel minder foto's online heb staan.

Dit meisje vond het superleuk om te poseren en toen mama even weg was, ging ze als verrassing voor haar moeder samen met haar zusje knuffelend op de foto. Toen mama terug was, maakten we nog een foto samen op een leuk bruggetje. Daarna wandelden we naar de mooi aangelegde tuin aan de achterkant van kasteel Erenstein, waar ik nog wat spontane communiefoto's maakte, terwijl zij huppelde en daarna ook toen ze samen met haar zusje (na haar eerst te hebben opgetild) de roze tros ballonnen op liet.

Een uur is snel voorbij en zo waren we aan het einde van deze communiereportage en namen we afscheid van elkaar. Waarna ik naar huis vertrok om aan de slag te gaan met het bewerken van de communiereportage.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Waar mooie communiefoto's laten maken ? Bij kasteel Erenstein in Kerkrade natuurlijk !
Logo Sjurlie.nl