Website fotograaf Limburg: fotoshoot in opdracht van Triple P in Heerlen

13.02.20

Bedrijfsfotograaf Heerlen: zakelijke portretten en foto's van klantbezoek in opdracht van Tripple P

Deze zakelijke fotoshoot startte ik in het kantoor van Keijkers Pensioenen en Hypotheken aan de Akerstraat te Heerlen. Het regende dat het goot, maar gelukkig was het kantoor van Patrick heel modern en licht en dus een ideale plek voor het maken van foto's.

Ik ontmoette Patrick een aantal jaren geleden toen ik zijn bruiloft mocht fotograferen. Aangezien we elkaar bleven volgen op Linkedin, kwam ik bij hem uit voor een hypotheek en hij bij mij uit voor een fotoshoot voor zijn nieuwe bedrijf Triple P, een samenwerking met administratie en Advies To The Point b.v. en Risk-Co contra-expertise.

De drie heren gingen eerst allemaal apart op de foto en daarna als team. Zij gaan straks hun krachten gaan bundelen in een nieuw bedrijf Triple P verzekeringen. Voor de foto’s gaven zij mij het vertrouwen. Na het fotograferen van de heren en het kantoor, vertrokken we eerst naar een klant thuis, waar ik sales gesprek in scene zette en fotografeerde. Daarna gingen we verder naar een brasserie Valkenburg voor een klantgesprek en ik sloot de fotoreportage af bij Balemaster in Nuth, waar de heren samen met de eigenaar door de fabriek wandelden om de Balemaster te bekijken.

De foto's zullen straks worden gebruikt voor de nieuwe website van Triple P, die binnenkort online gaat. Het idee was een professioneel maar ook journalistiek portret van de heren aan het werk maar ook deels geposeerd op het kantoor van Kleijkers.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Website fotograaf Limburg: fotoshoot in opdracht van Triple P in Heerlen
Logo Sjurlie.nl