Zwangerschapfotograaf Limburg: romantische fotoshoot in het bos

02.11.19

Zwangerschapsfotoshoot Limburg: spontane reportage van je zwangere buik in het bos

Klanten vinden je tegenwoordig op allerlei manier. Dit koppel vond mij via Instagram. Hoe exact, dat wist ze ook niet meer, maar ergens was ze mij gaan volgen en sprak mijn fotografie haar aan.

Eigenlijk zouden we vorige week al zwangerschapsfoto's gaan maken bij zonsondergang, maar omdat de klok dat weekend werd omgezet en het weer niet zo goed was, verschoven we de zwangerschapsreportage naar afgelopen zaterdag rond het middag uur.


Het was heerlijk zacht weer en het was gelukkig zonnig toen wij elkaar ontmoeten op de Brunssummerheide. De heide is een prachtige plek voor een fotoshoot, aan de ene kant heb je er de vergezichten van de heuvels begroeid met heide, aan de andere kant is er loofbos, maar zijn er ook naaldbomen. De heide verveelt mij als fotografe daarom nooit.

Samen gingen we al wandelend foto's maken en tussendoor kleedden zij zich nog om, om wat variatie in de kleding aan te brengen. Een omgevallen kromme boom een struik met rode bessen, dienden als decor voor deze zwangerschapsreportage.

Je kunt je zwangerschapsfotoshoot ook combineren met een babyreportage. Ik maak dan een half uur foto's van je zwangerschap in mijn omgeving (Brunssum) en daarna kom ik bij jullie thuis om een reportage te maken van de pasgeboren baby.

Bijzonder mooi is het, om deze beide reportages achteraf te laten verwerken tot een mooi professioneel fotoalbum. Je kunt dan voor een cover kiezen passende bij de babykamer of je interieur.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Zwangerschapfotograaf Limburg: romantische fotoshoot in het bos
Logo Sjurlie.nl