Fotograaf begrafenis Limburg

Uitvaart fotograaf rouw reportage

 

Waarom een uitvaartfotograaf

Omdat na een overlijden zoveel zaken geregeld moeten worden doen we alles in een roes en krijgen we pas daarna een tijd om te rouwen. Dan is een grote steun wanneer er uitvaartfoto’s gemaakt zijn. Een professionele rouwreportage helpt je bij het verwerken van je verdriet.

Hoe ga ik te werk bij een rouwreportage

Als uitvaartfotograaf in Limburg maak ik met gepaste afstand een professionele journalistieke rouwreportage en leg ik bijzondere details maar ook emoties van een afscheid vast. Zaken die je zelf niet bij blijven omdat je in een roes bent door je verdriet.

Ik werk indien mogelijk bij het fotograferen van een begrafenis of crematie altijd met natuurlijk licht, waardoor je geen last zult ondervinden van hinderlijke flitsen.

Ik start vaak bij het sluiten van de kist en fotografeer vervolgens de aankomst bij de dienst in de kerk of het afscheid in het crematorium. Daarna ga ik indien gewenst mee naar het kerkhof voor het laatste afscheid en als laatste kan ik aanwezig zijn tijdens de koffietafel.

Album

Een rouw reportage kan ik verwerken in een stijlvol tijdloos eenvoudig rouwfoto album. Bijvoorbeeld met zwart wit foto’s

Werkwijze & tips

Uitvaartfotografie legt belangrijke momenten vast die als een film aan jullie voorbij trokken.

Wat klanten zeggen

 "Een sfeervolle reportage van een waardig afscheid. Dank voor je inzet om dit werk tot stand te brengen"

Kosten uitvaartfotograaf

De prijzen van een rouwreportages maak ik op maat voor iedere klant. Tijdens een gesprek bespreken we alle details en wensen. 

 

 

Neem contact op
300
Bruiloften
37
Awards
50
Locaties