fotoshoot baby aan huis

Baby fotoshoot aan huis

Het beste moment voor een babyfotoshoot

Wanneer de newborn maximaal 1-2 weken oud is, en hij of zij nog heel klein is en nog precies in de vorm kan worden gelegd zoals hij in je buik zat. Stook je woning of kinderkamer lekker warm, leg wat mooie accessoires klaar (beertjes, verschillende outfits, mooie dekentjes). Zorg voor voldoende daglicht inval, maar bij voorkeur geen direct zonlicht.

Welke kleding is het mooist voor een mooie newborn fotoshoot ?

Zorg voor matchende kleding voor jou en je baby, (ton-sur-ton en zachte kleuren zijn het mooist) draag bij voorkeur effen kleding zonder drukke motieven en zeker geen zwart. Zorg dat je er zelf ook leuk uitziet zodat er ook een paar foto’s samen kunnen worden gemaakt, eventueel met papa erbij.

Beste dagdeel voor een mooie babyreportage

In de winter is het qua licht het beste tussen 10.00 -14.00 uur. In de zomer kan een fotoshoot van je baby in principe de hele dag, mits het niet te warm is. Plan de babyfotoshoot na het flesje, zodat je kindje slaperig is. Pas de fotoshoot aan aan het ritme van je baby.

Werkwijze & tips babyfotografie

Zorg dat het babyhuidje goed ingesmeerd is, zodat je kleine velletjes op de huid minimaal ziet. Het is altijd mooi om ook een aantal foto's van je naakte baby te maken, neem dan wel maatregelen om te zorgen dat er geen ongelukjes gebeuren wanneer de kleine per ongeluk plast.

Foto met broer of zus

Het is zeker mogelijk om ook samen een aantal foto's maken, maar houd er rekening mee dat het mooi fotograferen van je baby tijd kost en in alle rust dient te gebeuren. Een broer of zus (vooral wanneer deze ongeveer 2 jaar oud is) zal een deel van tijd van je babyreportage in beslag nemen, maak daar dus keuzes in.

Kosten van een newbornhoot aan huis

Klik hier voor reportageprijzen. Fotoshoot B (door de weeks) of fotoshoot C (zaterdag) zijn hiervoor geschikt.

 

 

Neem contact op
300
Bruiloften
37
Awards
50
Locaties