Bedrijfsfotograaf Limburg: fotoshoot bij Camping Marisheem in Echt

23.06.19

Bedrijfsfotografie Limburg: fotograaf voor sfeerimpressie op camping nodig ?

Zo ongeveer 1x per jaar mag ik een fotoreportage van een camping maken. Dat vind ik altijd erg leuk om te doen, omdat dat een beetje jeugdsentiment voor me is. In de jaren 70 hadden wij zelf ook een stacaravan in Rimburg en als je dan weer terug komt op een camping en je ziet de kinderen spelen, komt dat gevoel weer helemaal naar boven.

Zondag 23 juni was het snikheet, een perfecte dag voor een bedrijfsreportage op een camping dus. Samen met eigenaresse Monique wandelen we over haar camping en legden we met toestemming van de campinggasten de sfeer vast. Zo maakten we foto's van het terras, de snackbar, het zwembad met het peuterbad en de zonnende mensen.

Daarna vervolgde ik mijn taak als fotograaf met het fotograferen van de vaste campingplaatsen, waar zeer mooi stacaravans stonden. Aansluitend was het tijd voor de weide met de tourcaravans, waar voor een van de caravans een verjaardagsfeestje met bbq gevierd werd.

Op de kampeerweide was net een man die zijn tent op gebouwd had en lekker zat te lezen. En natuurlijk kwam ik onderweg een kind op een skelter en een voetballend jongetje tegen. In de schaduw naast een tour caravan, trof ik twee broertjes aan die heerlijk relaxten in de hangmat.

Deze fotoreportage zal worden gebruikt voor de nieuwe website van camping Marisheem. Daarnaast voor promotie van de camping op social media en via andere kanalen. De fotoshoot nam circa 2 uur in beslag en om half 6 zat ik met een verhit hoofd weer in mijn autol huiswaarts.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bedrijfsfotograaf Limburg: fotoshoot bij Camping Marisheem in Echt
Logo Sjurlie.nl