Communiefotografie Hasselt: communiefotoshoot met een 2 schattige paardjes

08.03.19

Communiefotograaf Hasselt: spontane en schattige communiefotoshoot van een meisje met haar broertje en twee leuke pony's

Enige tijd geleden op een zonnige vrijdagmiddag mocht ik al communiefotografe een fotoshoot maken van dit schattige Belgische meisje met haar broertje.

Voor de fotoshoot waren speciaal twee leuke pony's gepoetst, een bonte wat grotere pony en een gestippelde Shetlandpony. In de communiekleding gingen we de weide in. Gelukkig was de grote pony super braaf en konden mooie foto's in het communiejurkje op zijn rug maken.

Daarna maakte ik nog wat leuke foto's zittend in het gras bij de pony en staande naast hem. Toen was het tijd voor deel 2 van de fotoshoot, langs het leuke vijvertje. Hiervoor namen we pony 2 mee als model. Ik vond het werkelijk geweldig, hij deed me denken aan het paard van Pipi Langkous. Zo'n schattig klein beestje, wit met zwarte stipjes. Hier maakte we foto's mee, wandelend langs het water.

Toen was het tijd om broer lief te fotograferen. Ook ik wilde wel in zijn communie outfit op de kleine pony en ook wilde hij wel een beetje wandelend langs het water op de foto. Daarna gingen ze nog even samen knuffelend op de foto en als afsluiting maakte ik nog een kleine communiereportage met de mini pony en het meisje langs het water.

Na deze superleuke fotoshoot, dronken we gezellig wat in de kantine en daarna nam ik afscheid om terug te rijden naar Nederland. Thuisgekomen ben ik gelijk gestart met selecteren en bewerken van de communie fotoshoot, omdat ik zo ontzettend benieuwd was naar het resultaat.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Communiefotografie Hasselt: communiefotoshoot met een 2 schattige paardjes
Logo Sjurlie.nl