Paardenfotografie Limburg: paardenfoto's aan huis in Selfkant

22.05.20

Paardenfotograaf Selfkant: fotoshoot met de paarden aan huis in de tuin

Deze leuke familie boekte mij lange tijd geleden al voor een fotoshoot van hun paarden. Het was een broeierig warme dag, toen ik bij hun woonhuis arriveerde in Selfkant, net over de grens in Duitsland.

De paarden waren prachtig gepoetst en zelfs gewassen. We maakten even een rondje rond het huis, de tuin en het weiland en zo bepaalde ik wat plekken waar ik de fotoshoot van de paarden zou maken.

Met paard, pony en het complete gezin gingen we eerst naar het weiland onder de fruitboom. Ik gewapend met mijn fotocamera en een voerschep om mee te rammelen, zodat de paarden hun oren mooi naar voren zouden doen. Het was wel even kunst om te zorgen dat de paarden niet echt zouden grazen terwijl ze in het hoge gras stonden.

Het was alweer een tijdje geleden dat ik voor het laatste als paardenfotograaf was ingehuurd en ik merkte hoe leuk ik het vond om weer met deze dieren bezig te zijn. Sinds mijn eigen paard vorig jaar overleden is heb ik bewust weinig paarden gezien.

Vanuit het weiland ging we richting de mooie groene boog, waaronder we de paarden neerzetten, eerst met mama en daarna met dochterlief.

Als laatste maakten we wat leuke foto's in de tuin met de paarden. Ook maakte ik wat foto's van dochterlief op haar pony, waarbij we een bloemenkrans om de nek van de pony hingen. Tijdens deze foto's deden we even het halster af voor het natuurlijk effect.

 

 

 

Reactie plaatsen

Lucas Luz
Hello,

I am interested in a photo shoot in the city of Sevenum.

It would be a picture of some baby horses in the fields for social media use.

Can you do that?If yes,how much do you charge please?

Thank you,

Best

Lucas

WhatsApp +1 5613465593
Paardenfotografie Limburg: paardenfoto's aan huis in Selfkant
Logo Sjurlie.nl