Spontane kinderfotografie in de achtertuin in Zonhoven

01.09.19

Kinderfotograaf Zonhoven: spontane kinderfoto's in de achtertuin

Deze kinderfotoshoot werd al een jaar geleden geboekt. Toen we eindelijk tot een afspraak kwamen werd ik onderweg ziek. Ik ben zelden ziek geweest de afgelopen tien jaar, maar nu moest ik afscheid nemen zonder foto's te maken. Een herkansing van de kinderfotoshoot vond plaats op een rustige zondag in september.

Het was het licht bewolkt toen ik de Belgische grens passeerde voor het maken van de kinderfoto's maar gelukkig bleef het droog. Samen met opa, oma, hun twee dochters en de kleinkinderen gingen we aan de slag in de tuin. Eerst werd er geschommeld, toen gegleden, daarna maakten we wat groepsfoto's van de kleinkinderen in de prachtige tuin.

Aangezien de tuin ook een zwembad had, stelde voor om de kinderen blootvoets op de rand te laten zitten en ze lekker met water te laten spetteren. Dat leverde leuke en spontane foto's op. Daarna zetten we een grote loungestoel op het gras en wilden opa en oma wel even samen met alle kleinkinderen op de foto.

We vervolgenden de fotoshoot met een kruipende peuter in het gras en de kleinzoon die met zijn bal ging spelen. Daarna ging de hele familie op de rug in het gras ravotten, dat vonden de kinderen natuurlijk nog leuker! Deze grappige, speelse spontane kinderfoto's zijn het resultaat van een uurtje samen spelen in de tuin bij opa en oma.

Tevreden over het resultaat en de leuke momenten, reed ik die zondagmiddag terug de grens over naar Nederland.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Spontane kinderfotografie in de achtertuin in Zonhoven
Logo Sjurlie.nl