Evenementenfotograaf Utrecht: sfeerimpressie een event

06.11.19

Fotograaf Utrecht: evenementenfotografie in opdracht van Monuta voor het "Monuta Helpt event". Monuta Helpt is het goede doelenfonds van Monuta

Dit event vanuit Monuta Helpt vond plaats bij Mereveld in Utrecht. De middag startte met een korte borrel, waarna iedereen de zaal in ging voor het programma, gepresenteerd door bestuursvoorzitter Anita Witzier. Muzikaal werd het geheel opgeluisterd door Bas Bons, die zong en piano speelde. Tijdens het programma werden de genomineerden bekendgemaakt voor de voor de Ambassadeur van het jaar en vervolgens de Aanvrager van het jaar.

Het tweede deel van het programma bestond uit een viertal pitches voor de titel Aanvrager van het jaar. De Aanvrager van het jaar werd na een spannende online stemming door de zaal uiteindelijk de Stichting Droomdag. Stichting Droomdag verzorgt Droomdagen voor gezinnen, waarvan één van de ouders een oncologische of levensbedreigende ziekte heeft én het jongste kind onder de 16 jaar is. Ik was al bekend met Stichting Droomdag, aangezien ik afgelopen zomer voor hun een familieportret mocht maken in Mondo Verde.

 

Na een korte pauze was er een lezing door Paul Trossèl en wetenschapper Femke Nijboer. Femke vertelde hoe op een zonnige zondagmorgen in februari 2008 het leven van de succesvolle expat Paul Trossèl en zijn zwangere vrouw Arianne volledig veranderde. Terwijl zij stond te douchen en hun zoontje televisie keek, kreeg Paul op de bank een hersenstaminfarct. Hij ontwaakt weken later als gevangene van zijn eigen lichaam. Zijn geest is nog vlijmscherp, maar zijn lijf volledig verlamd. Femke draagt stukken voor uit Paul's boek Oogwenk, dat na het programma ook verkrijgbaar is. Een indrukwekkende lezing, ook voor mij als fotograaf.

Na de lezing kwamen alle aanwezigen bij elkaar voor een gezellig samenzijn met buffet.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Evenementenfotograaf Utrecht: sfeerimpressie een event
Logo Sjurlie.nl