Fotograaf Limburg: familiefotoshoot op Koningsdag

27.04.20

Familiereportage Limburg: spontane fotoshoot van een gezin in de Brunssummerheide

Ik ben erg blij dat ik, ondanks dat 80% van mijn werk niet door kan gaan in verband met de maatregelen genomen sinds het Coronavirus in Nederland is, af en toe toch nog aanvragen krijgen om gezinnen die onder een dak wonen, te fotograferen.

Deze mensen ken ik via een styled shoot die ik een aantal jaren geleden organiseerde, zij leverden destijds een foodtruck. Via Facebook benaderde zij mij voor het boeken van een een fotoshoot. Gelukkig is moeders zelf kapster en dat is te zien aan de haren van het hele gezin.

We spraken af op Koningsdag (die dit jaar werd om gedoopt tot Woningsdag) in de late ochtend, op de parkeerplaats van de schaapskooi bij de Brunssummerheide. Van daaruit wandelden we samen met hun twee kinderen en de hond (een schattige pup) door de heide op zoek naar mooie fotogenieke plekken met mooi licht. Voor mij zijn het licht en het juiste moment altijd essentieel in een foto en daarnaast ben ik gek op mooie sprookjesachtige doorkijkjes, die ik maak door een laag standpunt of door door iets heen te fotograferen.

De foto's zijn inmiddels bewerkt en voor de klant in een online fotomap gezet, waar zij hun keuze hebben gemaakt. Ik vond het super dat ook deze mensen mij toestemming gaven om een aantal van de foto's uit hun gezinsfotoshoot te bloggen en voor mijn website te gebruiken.

Wil je ook een familieportret laten maken ? Je kunt nog altijd gebruik maken van mijn aanbieding om een fotoshoot van je gezin te laten maken inclusief 20 digitale bestanden van 297 euro voor 178 euro.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Limburg: familiefotoshoot op Koningsdag
Logo Sjurlie.nl