Groepsfotograaf Zuid Limburg: gezinsfoto's in Sint Geertruid

09.03.19

Origineel cadeau voor een huwelijksjubileum: geef een fotoshoot cadeau

Als fotograaf ben ik altijd blij als klanten mij mailen dat ik een weblog over hun familie fotoshoot mag schrijven. Zo mocht ik deze familie, die op vakantie was in Sint Geertruid fotograferen.

Omdat die dag niet zo'n heel goed weer was, maakten we een deel van de foto's onder de poort. Een mooie houten poort, die een ideale achtergrond vormde voor een landelijk familieportret. Samen sloten we de deuren van de zware poort en we decoreerden foto achtergrond met kistjes met rode appels.

Toen ik niet met de familiereportage begon, was het echter nog droog en dus konden mooi in de tuin van het vakantiehuis beginnen met een aantal spontane foto's van de verschillende gezinnen. Dit zou een behoorlijk groot familieportret worden, met een groot aantal deelnemers. Volwassenen, kinderen en zelfs een klein hondje moesten op de foto.

Het was een dag van zon en bewolking en ook een druppel regen. Omdat het nog vroeg is het jaar, was het weer natuurlijk niet zacht en stabiel. Dit losten we echter samen op. Naast alle kleinkinderen, wilden ook opa en oma samen apart op de foto als aandenken voor later.

Deze familie heeft gekozen voor een fotoshoot inclusief digitale bestanden, waardoor zij na de fotoshoot in hun persoonlijke fotomap een keuze konden maken uit een selectie van door mij bewerkte foto's. Klanten kunnen daarna hun fotokeuze downloaden om ze op hun pc op slaan. Daarna kunnen van er naar keuze afdrukken, canvasdoeken of fotoalbums van laten maken.

Daarnaast is in ieder familieportret ook een klein 10x15 cm album als aandenken inbegrepen. Een heel leuk cadeau voor opa en oma dus.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Groepsfotograaf Zuid Limburg: gezinsfoto's in Sint Geertruid
Logo Sjurlie.nl