Website fotografie Limburg: fotoshoot kamers gasterij in den Hof Heerlen

31.01.19

Horecafotografie Limburg; sfeerimpressie kamers Gasterij in de Hof

Bij Gasterij in den Hof in Heerlen kom ik geregeld. Zo mocht ik er een feestavond fotograferen, mocht ik een fotoreportage maken van de Pinkpop camping afgelopen voorjaar en nu mocht ik een fotoshoot verzorgen van de kamers die In den Hof verhuurt ten behoeve van groepen. Zo zijn er groepen die komen overnachten tijdens een fietsvakantie of een motor vakantie.

We maakten voor de fotoshoot gebruik van modellen, de eigenaar maakte de bedden op en voorzag de kamer van styling in de vorm van een mooie oude racefiets, tijdschriften, motorhelmen, fietskleding en tassen. Ook zetten we een echt kussengevecht in scene.

Daarna was het tijd om de gasterij en de feestruimte te fotograferen, hierin zijn diverse details terug te vinden die met motorrijden te maken hebben. Zo staan er verschillende oude motoren binnen en is er een televisiehoek waar je gezellig een biertje kunt drinken tussen de motoren. Na het fotograferen van de gasterij, die recentelijk opgeknapt werd, maakte ik nog een aantal foto's van de buitenkant van het gebouw met de oude racefietsen voor de deur.

De foto's zullen wederom worden gebruikt voor de website van In den Hof, maar ook ter promotie van het gasterij op social media.

Voor deze vorm van fotografie lever ik bestanden digitaal aan op hoger resolutie. Klanten kunnen deze online uitkiezen en downloaden via een link vanuit mijn webshop. Omdat ik fulltime werkzaam ben als fotograaf, kan ik dit soort reportages zowel overdag als in het weekend verzorgen en kan ik de foto's heel snel (over het algemeen binnen een week) leveren.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Website fotografie Limburg: fotoshoot kamers gasterij in den Hof Heerlen
Logo Sjurlie.nl