Fotograaf Connecterra Maasmechelen: spontane reportage van een koppel met hun hond

04.01.20

Fotograaf Belgisch Limburg: romantische fotoshoot met de hond erbij bij Connecterra in Maasmechelen

Op een koude maar zonnige zaterdag mocht ik dit leuke stel fotograferen. We hadden de fotoshoot al een keer moeten verzetten wegens regen, maar afgelopen zaterdag was een perfecte dag voor een fotoreportage buiten, het was weliswaar koud, maar de kleuren van de natuur waren prachtig in combinatie met de zon.

Dat werd compleet gemaakt door de outfits van beiden, met groen, oranje en bruin tinten en natuurlijk hun geweldig fotogenieke bordercollie Pixel. De fotoshoot was een verjaardagscadeau. Het was voor mij als fotograaf de eerste kennismaking met Connecterra, dat verscholen ligt achter een mooi oud mijngebouw, waarin nu een hotel gevestigd is.

Al wandelend kwamen we langs prachtige struiken met oranje bessen, verweerde houten zitjes omringd door bomen en riet, maar ook een project van de Universiteit Hasselt, dat bestond uit een spiegelend gebouw in het groen, iets dat zich perfect leende voor het maken van mooie foto's. Spiegelingen maken een foto immers altijd bijzonder.

Na een aantal romantische foto's van het koppel samen, was het tijd voor wat actie- en poseerfoto's van Pixel en natuurlijk ook een aantal closeups van hem, iets was hem bijzonder makkelijk afging, want deze hond was bijzonder fotogeniek en luisterde ook nog eens perfect. Bij bepaalde woorden ging zij zo grappig met zijn kopje draaien.

Na een wandeling van ongeveer een uur, maakte ik nog een aantal foto's bij een oud restant van een mijngebouw en daarna werd het langzaam tijd om afscheid te nemen van dit leuke stel.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Connecterra Maasmechelen: spontane reportage van een koppel met hun hond
Logo Sjurlie.nl