Fotograaf Winselerhof: spontane communiefoto's

29.04.19

Fotograaf Limburg: Spontane communiefotografie bij trouwlocatie Winselerhof

 

Wat als je de dochter bent van een bloemiste ? Dan krijg je een perfect gestylde communie fotoshoot! Met een halsband vol met bloemen voor je hondje, een bloemenkrans in een je haar en een mooie ring vol bloemen.

Voor deze communiereportage met de hond erbij, sprak ik af bij De Winselerhof (onderdeel van Oostwegel Collection). De locatie is prachtig gelegen aan de rand van het bos. Er is een tuin met mooie druivenranken en het ligt vlak langs de bosrand met mooie bospaden. We startten de fotoshoot in een soort van boomgaard met fruitbomen. Een romantische plek voor een fotoshoot.

Het fotomodel ging eerst met haar schattige Jack Russel op de foto, aansluitend werden er paardebloemen leeggeblazen, werd er gerend werden er radslagen voorgedaan en werd er met bloemblaadjes gegooid. Kortom, allemaal leuke en speelse elementen die samen de perfecte ingredienten vormen voor een spontane kinderfotoshoot van een meisje dat de communie doet.

Aangezien de communie inmiddels voorbij is, mag ik van de ouders een aantal van de communiefoto's voor mijn blog gebruiken en daar ben ik bijzonder blij mee. Het is altijd super leuk als je van die leuke modellen op je website kunt laten zien. Bovendien ben ik gek op honden en met name Jack Russels.

Een communiereportage is een prachtig aandenken aan je communiedag. Bij je communiefotoshoot ontvang je een klein mini communiealbum als aandenken. Dit fotoalbum bevat de mooiste communiefoto's uit jouw fotoreportage.

Daarnaast is het mogelijk een communie uitnodiging of een communie bedankje te laten ontwerpen door mij, met foto's uit de communieftotoshoot.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Winselerhof: spontane communiefoto's
Logo Sjurlie.nl