Paardenfotografie Limburg: fotoshoot voor paardencoach

23.12.19

Paardenfotograaf Limburg: fotoshoot voor paardencoach

Super leuk wanneer je als fotograaf benaderd wordt door iemand die je al langer kent. Lang geleden ontmoetten we elkaar bij de paarden en daarna zijn we elkaar een tijdje uit het oog verloren. Nu kwamen we toch weer met elkaar in contact voor het maken van een bedrijfsreportage in het kader van de coaching met paarden die zij gaat doen.

We spraken af bij haar stal. Zij had zelf een vriendin als model / coachingsclient geregeld. Van te voren hadden we doorgenomen wat haar wensen waren en wat zij wilde uitstralen op haar nieuwe website. Aan de hand hiervan gingen we samen aan de slag.


Ik begon met het maken van een aantal portretten van haar met haar paard, zowel zittend op de rug in de rijbak, als staand naast haar paard, knuffelend en voerend. Daarna ging haar vriendin met haar paard in de wei aan de slag. We hadden geluk dat de zon laag stond en er prachtig tegenlicht was in de wei was.

Ze deed het paard eerst het halster om en ging daarna met hem door de wei wandelen. Daarna deed ze een oefening met een touw op de grond. Intussen werd mij wat meer over paardencoach verteld. Ik vond het bestwel interessant om te horen hoe zoiets werkt en hoe zoiets je kan helpen.

Inmiddels zijn de foto's bewerkt en heeft de klant ze gekozen, de website is in de maak. Gelukkig kreeg ik wel al gelijk toestemming om dit blog te schrijven en iets van de resultaten te laten zien.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Paardenfotografie Limburg: fotoshoot voor paardencoach
Logo Sjurlie.nl