Baby fotograaf Limburg: newborn shoot aan huis in Kerkrade

11.10.18

Fotograaf Limburg: babyfotoshoot oftwel newborn reportage aan huis in Kerkrade

Gisteren mocht ik deze kleine baby van amper 2 weken oud fotograferen, n een prachtig stijlvol herenhuis in Kerkrade. Mijn oog viel gelijk op de mooie Rozenkelim, die ik gebruikte als eerste ondergrond voor de babyreportage. Mama wilde hierbij graag een foto met de olifant. Dit alles kleurde prachtig samen met roze en grijs van het karpet en het schattige roze babypakje.

Ik maak ook altijd een aantal babyfoto's op het babykamertje. Vaak mailen klanten mij, of ik accessoires meeneem tijdens de fotoshoot. Ik vertel dan altijd dat ik dit nooit doe. Zou ik dit wel doen dan zou iedere babyreportage nagenoeg hetzelfde worden en zou ik al snel mijn creativiteit als newborn fotograaf verliezen. Ik vind het nu juist zo mooi om bij iedere newbornshoot te kijken welke persoonlijke accessoires er zijn en hoe de inrichting van het huis. Zo wordt iedere babyreportage uniek en kan jullie kindje zichzelf straks terugzien met zijn of haar eigen beertjes, in zijn of haar eigen bedje.

Ik ben een groot van van ton-sur-ton bewerk babyfoto's dan ook graag in kleur, maar graag maak ik ook een paar karakterfoto's van een kleine baby in zwart wit. Een geeuw of een traan, horen erbij en komen vaak beter tot hun recht op een zwart wit foto.

Van een babyreportage kun je een mooie babyalbum laten maken, daarnaast is bij alle babyfotografie al standaard een klein album inbegrepen dat je na de reportage thuisgestuurd krijgt.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Baby fotograaf Limburg: newborn shoot aan huis in Kerkrade
Logo Sjurlie.nl