Fotograaf Limburg: newbornshoot aan huis in Voerendaal

26.11.18

Fotograaf Limburg: fotoshoot aan huis in Voerendaal van een kleine baby en haar zus

Deze babyreportage mocht ik afgelopen jaar maken. Ik mag komende zomer van dit leuke stel ook al de bruiloft fotograferen en onlangs boekten zij mij voor een zwangerschapsreportage gecombineerd met een babyfotoshoot.

Het was een erg leuke opdracht, voor ook door de mooie fotogenieke omgeving van het oude huis en de tuin met alle dieren. Ik startte met een aantal foto's gezellig aan tafel, waar papa zat met zijn dochter op de arm zat. Hond Herman kwam er gezellig bij zitten terwijl wij een beschuit met muisjes aten.

Daarna gingen we verder met het maken van een de baby fotoshoot in de kinderkamer. Zo maakte ik een aantal babyfoto's in het kinderbedje en op de houten vloer op een schapenvachtje.

Daarna wilden papa en mama's graag een aantal foto's van de kleine dame met haar zusje samen. Deze maakten we bij het raam in een schattige stoel. Aansluitend gingen de beiden ouders met de newborn op de foto, waarna we de reportage vervolgden in de de keuken op een mooi oud houten bankje. 

De kleine dame viel hier in slaap, wat altijd handig voor een babyfotograaf. Dit resulteerde in een aantal schattige slapende babyfoto's.

Van deze babyreportage in combinatie met zwangerschapsfotoshoot zal worden verwerkt tot een prachtig 25 x 25 cm album, voorzien van een oudroze cover met de naam van de baby. Tevens is bij iedere reportage een kleine mini album inbegrepen dat je bijvoorbeeld kunt meenemen in je handtas. Zo heb je je babyfoto's altijd bij je.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Limburg: newbornshoot aan huis in Voerendaal
Logo Sjurlie.nl