Fotograaf Limburg: zakelijke fotoshoot in het Schunck Glaspaleis Heerlen

13.11.18

Fotograaf Limburg: zakelijk portret c.q. profiel fotoshoot voor zakelijk gebruik in het Schunck Glaspaleis in Heerlen

Afgelopen dinsdag had ik een afspraak voor een fotoshoot voor zakelijke doeleinden. Ik sprak met Astrid af in het Glaspaleis. Van te voren hadden wij al getelefoneerd over haar wensen qua fotolocatie en welke kleding zij zou meenemen. Astrid ging voor deze fotoshoot naar de kapper en de visagiste. Ik adviseer klanten altijd dit te doen. Daarnaast adviseer ik altijd om effen kleding mee te nemen en geen zwart te dragen.

Het glaspaleis vind ik erg geschikt voor het maken van onder andere zakelijke foto's. Door de grote hoge ramen kun je als fotograaf mooi gebruik maken van natuurlijk licht. Ik startte met het een aantal zakelijke portretten langs de balustrades bij de grote ramen. Daarna was het tijd voor een nieuwe outfit en ging ik verder met de profiel fotoshoot op de betonnen trappen van het trappenhuis. Bijzonder mooi vond ik hier het lijnenspel van de balustrades op de muren. Voor mij is dit een van mijn favoriete fotoshoot locaties.

We vervolgende de fotoshoot met een aantal zittende foto's met haar laptop erbij bij Brasserie mijn Streek. Hierbij maakte ik ook een aantal foto's door het glas naar binnen.

Daarna was het tijd voor een chique gouden jurk en maakte ik de laatste portretten op de banken en staand tegen een van de witte zuilen op de eerste verdieping van het Glaspaleis.

Deze portretfoto's zijn bedoeld voor zakelijk gebruik, onder andere als profielfoto voor bijvoorbeeld je linkedin profiel.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Limburg: zakelijke fotoshoot in het Schunck Glaspaleis Heerlen
Logo Sjurlie.nl