Bedrijfsfotografie Limburg: sfeerimpressie hotel Fitz Roy Maastricht

18.10.18

Bedrijfsfotografie en zakelijk portret Maastricht: sfeerimpressie ten behoeve van website en social Media bij urban hotel Ritz Roy in Maastricht.

Gisteren mocht ik voor de 2e keer als bedrijfsfotograaf het hotelinterieur en food fotograferen bij hotel Fitz Roy in Maastricht. Dit onlangs gerenoveerde hotel, gelegen aan de Boschstraat heeft een hip interieur met veel groen accenten in Urban sfeer.

We startten de bedrijfsfotoshoot met een aantal grappige beelden van 2 modellen die op een van de hotelbedden sprongen en een kussengevecht hielden. Ik vervolgde mijn fotoreportage met het interieur van verschillende andere hotelkamer. Daarna bracht met een aantal modellen de binnentuin van het hotel in beeld, plus een aantal foto's van wijndrinkende modellen in de kamer van de "Route au Vin". 

Als laatste onderdeel maakte ik een aantal food foto's van gerechten die de kok ter plekke bereidde. De foto's van deze bedrijfsreportage zijn bedoeld voor de website van hotel Fitz Roy, maar ook voor promoties op onder andere Instagram en online boekingssites. Om die reden maakte ik als laatste een rondje in de buurt van de Boschsstraat om het Sfinxgebouw en de omgeving te fotograferen.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bedrijfsfotografie Limburg: sfeerimpressie hotel Fitz Roy Maastricht
Logo Sjurlie.nl